In het eerste nummer van 2020 van het Healey Magazine is als een los vel een kortingsvoucher gevoegd. Het voucher is voor gebruik in de winkel, òf voor een evenement. Bewaar hem goed en gebruik hem zoals hieronder aangegeven.

De financiële positie van onze club uitstekend, mede dankzij een gedegen beleid. Het bestuur heeft daarom besloten om een deel van het kapitaal van de club te laten terugvloeien naar de leden. Dat vindt deels al plaats door een dikker en rijker gevuld clubblad. De teruggaaf aan de leden zal ook gaan gebeuren via een korting op evenementen of clubartikelen uit de winkel. We doen dit door middel van een voucher.

Het voucher heeft een waarde van € 20,--  en is als volgt te gebruiken:

  1. bij het aanmelden voor een evenement op de website. Vul daarvoor op de bestemde plaats het evenementen nummer in van het voucher (zie het voucher uit het blad). Het totaal te betalen bedrag gaat met € 20,- omlaag. De korting is niet van toepassing op andere manieren van aanmelden.
  2. bij het aanschaffen van artikelen in de Clubwinkel op de website: geef dan aan dat je de kortingscoupon wilt gebruiken, vul het winkel nummer van de voucher in en bij het afrekenen wordt het bedrag verminderd met € 20,--. De korting geldt voor het totaalbedrag dus inclusief de portokosten.
  3. bij het kopen van een artikel uit de winkel tijdens een beurs: lever de voucher in bij de winkel en je krijgt € 20,-- korting op je aankoopbedrag.

Er zijn algemene voorwaarden van toepassing:

  • Het voucher is persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar en slechts éénmaal te gebruiken.
  • Het voucher moet in het jaar 2020 gebruikt worden
  • Ieder voucher heeft een unieke code, die maar één keer gebruikt kan worden, ofwel in de winkel, ofwel voor een evenement
  • Bij gebruik in de winkel op de website: indien de waarde van het voucher hoger is dan het netto aankoopbedrag, dan vervalt het restbedrag. Bij gebruik in de winkel op een beurs: indien de waarde van de voucher hoger is dan het netto aankoopbedrag, dan vervalt het restbedrag. Het voucher dient bij de aankoop op een beurs te worden ingeleverd.

Dus: bewaar het voucher goed totdat u het gaat gebruiken. 

Het bestuur van de AHOCN