Van onderdelendag naar British Carparts Day. 

De ervaringen die we vorig jaar hebben opgedaan zorgden voor hooggespannen verwachtingen voor het evenement op 27 oktober. British Carparts Day is nu een evenement geworden van 15 clubs van Engelse klassiekers, waarvan de AHOCN er één van is. De clubs hadden ieder hun eigen stand. Er waren meer dan 50 commerciële aanbieders, 75 clubleden met onderdelen en 20 oldtimers werden te koop aangeboden. Er was een levendige handel! Mede dankzij de inspanning van talloze vrijwilligers werd het een daverend succes: er waren mooie clubstands waar ontmoetingen plaatsvonden tussen clubleden, er was muziek van verschillende orkestjes, er was een heuse bioscoop er er werd natuurlijk goed gehandeld.  De stand van de AHOCN - DHC was fantastisch ingericht en een gezellige plek van ontmoeting, Het lustrum in 2020 werd er gepresenteerd en het evenement Healey meets Le Mans met o.a. een door Lex Veen gemaakt filmpje van vele jaren Healey meets Le Mans. Clublid Ben Verbeek maakte een prachtige fotoreportage, zie hieronder,

Na afloop ontvingen de organisatoren Leo Dorjee van de AHOCN en Jan van Asperen van de TR Club Holland ontzettend veel positieve reacties, van bezoekers, maar vooral ook van de deelnemende clubs. De eerste aanmelding voor 2020 is al binnen! Zie de foto's bij foto's/media.