Deze Austin Healey AH 3000 MKII HBT7 CABRIOLET, bouwjaar 1962 ,verkeert in absolute top staat. De auto is : Compleet body off gerestaureerd, motor compleet gereviseerd, versnellingsbak midshift + overdrive compleet gereviseerd, de motor heeft een loodvrije cilinderkop, nokkenas + nokvolgers tufftride, rembekrachtiging ( remsysteem compleet gereviseerd, verstelbare schokbrekertafels, achterophanging verhoogd, 80 liter aluminium benzinetank, twee benzinepompen, zwaardere accu, extra koelventilator voor ( elektrisch ), 4 nieuwe Vredestein banden, wisselstroom dynamo, Moto Lita sportstuur, tripmaster, rolbar, hardtop ( origineel ), softtop en tonneau cover, lucas verstralers 2x voor 1x achter, kofferrek achter op de achterklep, zwaardere kokerbalken, louvres aan de zijkanten voor het voorspatbord, totaal geen koelproblemen, uitlaat ( side pipes ). Bodem en tunnel zijn compleet geïsoleerd tegen de warmte, Matching numbers. De restauratie is uitgevoerd door Cees Cardol. Alle documentatie + foto's zijn bij de auto aanwezig.      

 12-04-2019 getaxeerd op 80.000,- .Taxatie rapport aanwezig ter inzage.

Totale foto reportage op de site van Hemcar leiden.

Vraagprijs: € 70500,-

Adres: Amphoraweg 3-C, 2332 ED Leiden

Telefoon: 071 810 0000

Email : ransom@tcaltman.nl

Tel eigenaar : 0653366844