Uiterlijk niet in concoursstaat, echt een rijdersauto. Heeft vele rally’s gereden als Langste Nacht, Gelderlandrit, Betuwerit, alle in sportklasse zonder enig probleem.

Heeft een originele Halda Tripmaster, elektronisch kompas, Heuer stopwatch, Don Barrow leeslamp, enz. 

Technisch vele verbeteringen als gereviseerde 1275 motor, 123 ontsteking, K&N filters, Maniflow uitlaatspruitstuk, RC 40 uitlaat, elektrische benzinepomp, ribcase versnellingsbak, differentieel met langere overbrenging, schijfremmen voor, Frontline Panhard stang achter, anti rollbar voor, Frontline voor/ achter wielophanging, versterkte veren, telescopische schokdempers, H4 koplampen, wisselstroomdynamo, high torque startmotor, King benzinefilter. Alles gedocumenteerd met rekeningen.

 

Uiterlijk met softtop, tonneau afdekzeil en een originele Ashley hardtop. Kofferrek. Minilites velgen, Motolita stuur.

Het originele production record trace certificate is aanwezig. De auto is origineel verkocht in USA en in 1992 door Kranenburg in Nederland geheel gereviseerd.

Alle originele onderdelen worden bij de auto geleverd, zoals 998 cc motor, smooth case versnellingsbak, differentieel, stuur, wielen, remmen, wielophanging, schokdempers, uitlaat, spruitstuk, koplamp, enz. 

Prijs: €18.000

Informatie: Jan Willem Vlaanderen 06-22497609

janwillem@dammersriete.nl