Op de ALV van 14 april werd met algemene instemming tot erelid benoemd Rinus Sinke. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst:

Initiatiefnemer en medeoprichter van de DHC in 1991, 18 jaar voorzitter van de DHC, bestuurslid AHOCN sinds 1992, voorzitter AHOCN van 2001 tot 2004, actief als organisator bij vele sportieve clubevenementen, internationaal bekend als racer en rallyrijder en drievoudig winnaar van de Tulpenrally.

Kortom een welverdiend erelidmaatschap. Van harte gefeliciteerd, Rinus!

Tot lid van verdienste betreffende het jaar 2018 werd benoemd Hans van de Kerkhof voor zijn tomeloze inzet voor het Healeymuseum. Hans ontving naast het hartelijke applaus en de felicitaties van velen, een oorkonde voor zijn mooie werk.

u kunt alle foto's die op de ALV gemaakt zijn, bekijken onder foto's van 2019, of hier klikken. De stukken van de vergadering vindt u bij bestuurszaken onder de kop AHOCN (daarvoor moet u wel zijn ingelogd als lid).