De Rally happening van de DHC op 27 januari was een drukbezocht evenement. Alle stoelen waren bezet toen Wim Janzen de happening opende. Hij vertelde dat Rinus Sinke helaas wegens ziekte niet aanwezig kon zijn en en dat we hem deze middag moesten missen. Wim verving Rinus met verve en gaf een terugblik op afgelopen seizoen en vooruitblik op het komende. Er was een kort verslag van DLN 2018 van Leo Dorjee. Ook voor De Langste Nacht in november zijn nieuwe plannen. Jan Piet van der Meer had een interessante presentatie over de Legend rally's van 2018. Het hele programma van de DHC werd nader toegelicht. Racen met een Healey, homologatie en alles wat daar bij komt kijken, werd uitgelegd door Elisabeth van der Plas van RobelcoCar Services. Vervolgens werden de prijzen uitgereikt van het afgelopen rally seizoen van de tour- en de sportklasse. Alle winnaars: van harte gelukgewenst. Wilt u de uitslagen bekijken, zie onder het hoofd DHC!

Nadat iedereen de race-Healey had mogen bewonderen en bespreken, werd het onder genot van een hapje en een drankje heel gezellig. Zie hier wat foto's, ook die van de winnaars.