Kastelentour Regio Oost

De Kastelentour startte dit jaar op 6 mei weer op ons vertrouwde adres in Markelo bij Herberg De Pot. Ditmaal ging de route door de Achterhoek, waar het mogelijk was om een stuk of zes tot zeven kastelen te bewonderen. 

Voor een van de eerste clubritten van dit jaar was de weersvoorspelling mooi en waren er liefst 41 aanmeldingen.

Gewapend met een rijk gevuld lunchpakket gingen de eersten op weg met fantastisch mooi weer. 's Middags, op het eindpunt bij Buitensociëteit De Worp, was er een after party met overheerlijke hapjes en frisse versnaperingen. Door de nog steeds sterk schijnende zon werden banken stoelen en tafels verhuisd naar schaduwplekken, zodat er nog lang gezellig kon worden nagekletst. Al met al een geslaagde dag. Zie de foto's.

Ladies Day Regio Oost

Nadat eerst de Healeys zich op zondag 3 juni hadden verzameld bij de parkeerplaats van Van der Valk werd via mooie Twentse weggetjes naar Beuningen gereden. Eenmaal aangekomen bij het Jan Wesselink Hoes kreeg iedereen een verse bak koffie met iets erbij.

Inmiddels was Ankie gearriveerd, die zich installeerde om de dames de kunst van het bloemschikken bij te brengen. Niet veel later kwam ook beheerder Theun Hulshof van het 60-hectare landgoed om de heren mee te nemen voor een wandeling door het prachtige natuurgebied. Midden op een heideveld stond een tafeltje, en zo zaten de mannen toch weer vroeg aan de borrel.

Daarvan teruggekomen werden het vlees en de salades met de groenten klaargezet en werd de barbecue aangestoken. Al met al weer een gezellige dag in de gezelligste regio van ons land. zie de foto's