Healeys op de Oldtimerdag Zoetermeer 

Op 19 mei was voor de 18e keer de Oldtimerdag  Zoetermeer. AHOCN-lid Jacques Boonekamp en partner Monique Kievits vormen de stuwende kracht achter de Stichting Oldtimerdag. Dit jaar was het thema "Amerika", maar alle merken waren welkom. 

De rit zelf trok het maximum van 140 rijders en in de middag deden in totaal 180 bezitters van oldtimers mee aan het aansluitende concours d' élégance in de historische Dorpsstraat in Zoetermeer. Het was een dag voor het hele gezin, mede dankzij de activiteiten voor kinderen en de artiesten die het Wilde Westen uitbeeldden, en door veel muziek. 

Jacques had een van zijn Healeys uitgeleend aan sponsor Lex Diederik, die als tegenprestatie een filmverslag maakte.

En er waren meerdere Healey rijders; Jos en Monique Verweij vanuit Limburg, onze nieuwe sponsor Joost van ABS den Elzen Autoschade (plek 24 bij de sportklasse van de Tulpenrally), en niet te vergeten Lex en Annie Veen met hun prachtige 100M. Lex en Annie begonnen de dag trouwens als vrijwilliger en droegen hun steentje bij aan de inschrijf- en lunchkraam. 

De dag kreeg ook aandacht van Engelsen. Een club van 12 Rolls Royces en Bentleys was in de buurt en een drietal van hen waren speciale gast op deze dag, die zo’n 10.000 bezoekers heeft getrokken. Wederom een groot succes.

In 2019 de 19e keer en wel, vaste prik, op de derde zaterdag in mei.

Jacques Boonekamp