Impressie van een heerlijke week Euromeet

De European Healey Meeting van 10 tot 16 juni was een week genieten in het Europa Park bij Rust in Duitsland. De voortreffelijke organisatie, prettige Healey people en 185 Healeys uit de hele wereld, twee prachtige toerritten door de Elzas/Vogezen en het Zwarte Woud, een veilige circuitdag op “Anneau du Rhin” met racedemonstratie door John Chatham in een brede 'modsport' Austin Healey en door Clive Baker in de SMO 745 van Jetze Visser. 

Ook nog vrij rijden voor de deelnemers aan deze circuitdag, verkiezing van The People’s Choice voor de mooiste, spannendste, breedste of origineelste Healey in verschillende klassen en de presentatie van bijzondere Austin Healeys midden op de Piazza van Hotel Colosseo. 

Er was een 'vrije dag' om bijvoorbeeld het Schlumpf Museum in Mulhouse te bezoeken. Op vrijdag 15 juni konden we genieten van het 'Bavarian Farewell dinner' met Duitse muziek en Lederhosen. Op zaterdag 16 juni volgde tenslotte het afscheid en de terugreis naar de vele uiteenlopende bestemmingen.

Alle deelnemers waren laaiend enthousiast en namen met tranen in de ogen afscheid van elkaar. Met een tevreden gevoel reden zij de vele Healey-kilometers naar huis. De thuisblijvers hebben een fantastisch evenement gemist.

De organisatie door de Nederlandse club met Erik van der Klippe, Paul Borloo en Rinus Sinke, door de Zwitserse Club met Vic Jacob en Marco Trevisan en vele anderen was geweldig. De hele organisatie wordt bedankt voor het vele werk.

Het was leuk de 'Honorary Guests' Peter en Tim Healey, Clive Baker en John en Vicky Chatham te ontmoeten.

De volledige informatie voor de 'Euopean Healey Meeting 2018' was gebundeld in een prachtig boekwerk 'designed by Andrea Sinke in cooperation with AHOCN' onder de bezielende leiding van Erik van der Klippe.

De volgende Euromeet zal over 4 jaar in Noorwegen plaats vinden. Mis die nou niet!

Rinus Sinke