ClassicsNL 2018

Van 26 t/m 28 oktober werd in het WTC Expo in Leeuwarden De beurs gehouden voor de betere klassieker. En omdat het dit jaar het 60e geboortejaar van de Austin Healey Sprite MK1 is, vond ons lid Robert Visser van Carosso hierin een aanleiding om de Sprite nog eens in het zonnetje te zetten. Sprite-bezitter en regio-manager van zuid-west Kees van Beijmerwerdt nam deel aan de organisatie van het geheel. Het idee was om de Sprite in alle kleuren waarin hij ooit was geleverd, op de stand tentoon te stellen. Dat lukte niet helemaal want niet àlle kleuren waren aanwezig,  maar er waren wel een aantal prachtige exemplaren, dankzij een aantal leden die hun wagentjes voor dat doel naar Leeuwarden brachten. En mede door de gastvrijheid van Kees van Beijmerwerdt en Nel Visser die de bezoekers ontvingen met koffie en koek, werd de stand een succes. Bert en Robert Visser namen de honneurs van gastheren waar op zaterdag. 

Op het beurs-blad, dat als info bij de ingang werd verstrekt, stond prominent een prachtig artikel over de ‘kikker’ (ook geregeld door Bert en Robert Visser, waarvoor complimenten!)

Het artikel is te lezen door op de afbeelding te klikken.

Daarnaast is er een foto-verslag opgenomen in de foto-galerij. Organisatoren: van harte bedankt voor jullie inzet!