In Healey Magazine nr 4 van 2018 staat een verhaal over oceaanzeilen en Healeys. Dat gaat over de passies van Dirk Nauta, bekend wedstrijdzeiler op oceanen en tevens liefhebber van Healeys.

Op de foto hierboven zit Dirk Nauta in de parade in Auckland in 1986, ter ere van de Whitbread Race oceaanzeilers. Dirk leidt dan die zeilrace halverwege en wordt gereden in de 100/6 van de voorzitter van de Nieuw-Zeelandse club.

Het laatste artikel, in nr 4 van 2018, is eigenlijk het vervolg van een verhaal dat Kees Bleeker in 1986 schreef voor ons clubblad. De titel was toen "Een onverwachte ontmoeting met een zeegaande Healeyfan". 
Open of download een kopie van dat (32 jaar oude) artikel door te klikken op de afbeelding hieronder.

Open of download een kopie van dat artikel van 32 jaar geleden door te klikken op deze afbeelding.