De Dutch Healey Competitions was op Le Mans Classic.
Ook dit jaar stond de bekende Sebring Healey – 54 FAC - van Jetze Visser aan de start. De coureurs Jaap Sinke en de bekende Nederlandse Le Mans winnaar Jan Lammers waren er helemaal klaar voor. De trainingsrondes en de kwalificatie gingen naar wens. De nachttraining viel uit wegens code rood.
Bij de z.g. Le Mans start was Jan Lammers snel bij de FAC en vertrok als een speer. Maar helaas.... na 2 rondes reed de Healey alweer de pits in omdat er iets grondig mis was. Het motorprobleem was niet op te lossen en dat betekende einde verhaal. Er viel een stilte op de tribune waar alle supporters met vlag en hoeden zaten te kijken. En wat een teleurstelling voor de rijders en het team!! Dat was het dan....

Maar gelukkig viel er nog wat te feesten op de camping de Chanteloup waar behalve de coureurs, die al naar huis waren, het team en de supporters konden genieten van een BBQ. Het werd een mooie afsluiting van drie prachtige  dagen en nachten op het circuit. Het was weer een supersfeer op de camping waar het goed toeven was door de catering die onder leiding stond van Lida en Wim Jansen en niet te vergeten de cake en BBQ worstjes die door de sponsoren ter beschikking waren gesteld. 

Voor een kleine impressie klik op deze link

Voor een kort filmpje van de start klik op deze link