In het altijd gezellige Healey Museum verzamelden ruim 70 Healey liefhebbers, rijders, rallyrijders en navigatoren. De Happening was  een gezellige boel met een vol programma.
Het is duidelijk dat het enthousiasme voor rallyrijden en navigeren groot is en dus gaat het DHC Rally Championship 2018 van start. De deelnemers die met de Healey gekomen waren, ondanks het minder mooie weer verdienden al gelijk 5 punten voor driver en navigator. De belangstelling voor de rally kalender en het DHC jaarprogramma was groot en de organisatoren hopen op weer een vol rallyseizoen.
Om de resultaten nog beter te maken heeft Rinus Sinke de kaartlees cursus door Bart den Hartog aangeprezen. Wij hopen dus op een grote deelname. Het probleem van de Decibellen van een Healey is uitvoerig besproken door Wim Janzen en het is niet eenvoudig om dit op te lossen
De overdracht van de organisatie van de DHC rally, "De Langst Nacht" werd door de oud organisatoren Jetze Visser en Wilbert Peeters overgedragen aan Leo Dorjee en Marcel de Reuver. Jetze en Wilbert werden van harte bedankt voor hun inzet tijdens al die jaren.Alle lof! Leo Dorjee heeft duidelijk gemaakt dat de DLN de DLN blijft.
De prachtige Colorado Red Austin Healey 3000 works rallycar SMO 745 is nu weer in originele staat en gepresenteerd door Jetze Visser voorzien van enkele mooie wetenswaardigheden over rally Healey in de succes jaren. De Healey zal meedoen in de Tulpenrallye 2018 en rijden onder nummer 7 zoals ook in 1961.
Als klap op de vuurpijl natuurlijk de prijsuitreiking aan de winnaars van het DHC Rally Championship 2017.Klik hier voor de Eindstand 2017