De onderdelendag die op 5 november werd gehouden in de showroom van Oldtimer-Wereld in Amersfoort was een daverend succes. Voor het eerst dit jaar hadden de AHOCN en de TR Club Holland de krachten gebundeld en organiseerden de onderdelendag samen. Het bezoekersaantal van 552 ging alle verwachtingen te boven. Van de AHOCN kwamen er 263 leden en van de TR Club Holland 255 leden. Daarnaast waren er nog 34 bezoekers die geen lid waren. Er waren 20 commerciële standhouders, 23 tafels werden door clubleden gebruikt om hun onderdelen te verkopen en te presenteren, er waren 4 tafels voor het presenteren van kunst en tafels voor het presenteren van de beide clubs, de DHC en de clubwinkel. 4 Leden boden hun auto te koop aangeboden.

De sfeer werd verhoogd door vrolijke muziek van een rondlopend twee-mans dixieland orkestje, een gezellig terras en een echte bar, die een topdag had en ongeveer 600 koppen koffie inschonk en 300 plakken cake en 200 belegde broodjes aan hongerige bezoekers verstrekte. Een topattractie was de Formule I - Lotus 49 -  simulator (uit de jaren 60 van de vorige eeuw) waar een groot aantal bezoekers in plaatsnamen om een superrecord op het circuit van Zandvoort te vestigen. Dit werd gedaan in de vorm van een wedstrijd en de winnaars zijn inmiddels bekend. 

Alle vrijwilligers van de beide verenigingen: hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan deze mooie dag, waar leden elkaar ontmoetten en een glaasje samen dronken. Het was een prachtig einde van het seizoen. 

Zie hieronder een filmpje en de fotoreportage.

fimpje