Over de jubileum-editie van De Langste Nacht is nieuws. Voor de avond en nacht van 11 op 12 november zijn de locaties van de controleposten, waar leden van de club weer welkom zijn, bekend gemaakt. Altijd een feest voor toeschouwers, marshals en deelnemers. Kijk op onze pagina van DLN of ga naar de website van de DLN organisatie.

DHC blikt terug op mooie zomermaanden met Healey Meets Zandvoort, Classic Wings & Wheels, en de 6 uren van Spa Francorchamps waar Jaap Sinke met Nils-Fredrik Nyblaeus reed in diens Healey (zie daarvoor de websites Redwater UK en Spa Six Hours). Zie de fotogalerijen om na te genieten van de DHC evenementen..

Na die circuitfeesten zijn vanaf nu de rally's weer bepalend voor sportief Healeyplezier. De Tour Ecosse X is eind september verreden en de foto's staan in de galerij. In het DHC Rally Championship volgen alleen nog de Drie Provinciën Rally (28 oktober) en natuurlijk de tiende De Langste Nacht op 11 en 12 november.