Van 10 tot 16 juni 2018 vindt in het Europapark te Rust weer het internationale treffen van alle Healey clubs plaats. Het wordt net als in 2013 in Schotland, weer een fantastisch evenement. Er worden ritten in de prachtige omgeving uitgezet, er zijn mogelijkheden om de snelheid van de Healey weer eens te testen en er is gelegenheid genoeg om alle kennissen en vrienden te ontmoeten.
Lees HIER meer over Euromeet 2018.

Boek Holland House uiterlijk 15 oktober!
Het Europapark huisvest een attractiepark en hotels, waar de bezoekers kunnen overnachten. Ook de deelnemers van de Euromeet kunnen hier reserveren. De prijzen liggen hier hoog. Er is dus op het park geen apart hotel voor de AHOCN. Er is wel een mogelijkheid om te overnachten in een 'Holland-House' buiten het park voor de Nederlandse leden. Lees HIER meer over het Holland House tijdens de Euromeet.