Voor het eerst organiseren we de onderdelendag samen met de TR Holland Club. De opzet zal grootser zijn dan vorig jaar en daarom moesten we op zoek naar een grotere locatie. Dat was geen eenvoudige opgave, maar gelukkig toch een mooie ruimte gevonden: we zijn te gast bij Oldtimer-Wereld in Amersfoort. Het gebouw heeft een fantastische ruime en lichte showroom met daaromheen veel parkeergelegenheid.

Dit jaar hebben we meer commerciële stands met onderdelen en lifestyle producten.

Zoals gewoonlijk bieden we de leden van de beide clubs de gelegenheid om hun overtollige onderdelen te verkopen. De ruimte die ze daarvoor nodig hebben wordt gratis ter beschikking gesteld. 

Kunst op de onderdelendag

We bieden voor het eerst aan leden met kunstzinnige talenten of hun partner of familielid een aparte kunstbeurs in de vorm van een gezellige markt met kramen. Degenen die tekenen, schilderen, beeldhouwen of handvaardige technieken beheersen, kunnen hiervan gratis gebruik maken en hun kunst tentoonstellen en mogelijk te verkopen. Het enige wat u moet doen is zich hiervoor opgeven en vermelden wat u wilt aanbieden. Dit kan door het invullen van het onderstaande formulier.

Auto te koop?

Een andere nouveauté is dat we aan onze leden ruimte bieden om hun auto ter plekke te koop aan te bieden. En natuurlijk is er ook weer een gezellig terras, dit jaar met een heuse bar. 

We denken nog na over nog meer verrassingen en houden u daarvan op de hoogte. Zeker is dat het een fantastisch evenement gaat worden. 

Agenda

Noteer alvast in uw agenda: 5 november 2017: Onderdelendag AHOCN en TR Holland Club in Amersfoort. Wij heten u van harte welkom!

Wilt u alvast een optie nemen op een of meer tafels of ruimte reserveren voor uw te verkopen auto? Vul dan het onderstaande formulier in. Op de definitieve reservering (of annulering van de optie) komen we later terug.

 

 

Formulier voor optie op ruimte onderdelendag 2017

  • De onderdelendag wordt gehouden bij Oldtimer-Wereld Wiekenweg 41, 3815 KL in Amersfoort op 5 november 2017 van 11 tot 17 uur. Wilt u alvast een optie nemen op een of meer tafels of ruimte voor uw auto? Ook commerciële instellingen kunnen een optie nemen. Het verplicht tot niets. Wij nemen t.z.t. contact met u op voor definitieve reservering of annulering van deze optie. De deelname is gratis voor leden! Vul het onderstaande formulier in en kruis aan wat van toepassing is.
  • Voor commerciële instelling alleen de bedrijfsnaam invullen
  • (niet in te vullen door comm.instellingen)
  • Voor informatie over de locatie kunt u de website bekijken: www.oldtimer-wereld.nl