Voor het eerst organiseren we de onderdelendag samen met de TR Holland Club. De opzet zal grootser zijn dan vorig jaar en daarom moesten we op zoek naar een grotere locatie. Dat was geen eenvoudige opgave, maar gelukkig toch een mooie ruimte gevonden: we zijn te gast bij Oldtimer-Wereld in Amersfoort. Het gebouw heeft een fantastische ruime en lichte showroom met daaromheen veel parkeergelegenheid.

Dit jaar hebben we meer commerciële stands met onderdelen en lifestyle producten.

Zoals gewoonlijk bieden we de leden van de beide clubs de gelegenheid om hun overtollige onderdelen te verkopen. De ruimte die ze daarvoor nodig hebben wordt gratis ter beschikking gesteld. Daarnaast zullen leden van de beide clubs die kunstzinnige talenten hebben in de gelegenheid worden gesteld om hun kunst tentoon te stellen en eventueel te verkopen. Degenen die hiervoor belangstelling hebben worden uitgenodigd om zich alvast te melden bij Leo Dorjee, e-mail: evenementen@healey.nl 

Een andere nouveauté is dat we aan onze leden ruimte bieden om hun auto ter plekke te koop aan te bieden. En natuurlijk is er ook weer een gezellig terras, dit jaar met een heuse bar. 

We denken nog na over nog meer verrassingen en houden u daarvan op de hoogte. Zeker is dat het een fantastisch evenement gaat worden. 

Noteer alvast in uw agenda: 5 november 2017: Onderdelendag AHOCN en TR Holland Club in Amersfoort. Wij heten u van harte welkom!