De redactie kreeg via Gerrit Frieman bericht dat Roy Jackson-Moore, de Engelse coureur die de laatste was om de Works 100 S te racen, op zondag 30 april in de USA is overleden. Roy zou volgende maand 92 jaar zijn geworden. 

Roy Jackson-Moore, Works Healey racer

Roy Jackson-Moore & record cars

Roy's vriend Charles Matthews schreef bij het bericht over Roy Jackson-Moore: hij was een "true English Gentleman and will be greatly missed by all his friends and the Healey community far and wide.
Rest in Peace my friend, I was honoured to have known you and shared good times and memories together".

Charles Matthews meldde later dat er geen uitvaartplechtigheid is maar dat er een mogelijkheid is om te doneren aan een fonds voor Britse coureurs: the British Racing Drivers Club Benevolent Fund. Zie daarvoor bijgaand formulier van de BRDC.

Carroll Shelby, Roy Jackson Moore, Donald Healey (1956)