AHOCN en DHC organiseren voor clubleden ‘Healey Meets Zandvoort’ tijdens het British Race Festival op Circuit Park Zandvoort en in het nabijgelegen strandpaviljoen Club Nautique.

Op zaterdag 8 en zondag 9 juli is voor de Healey racers, de Britse supporters en de AHOCN- en Spridget-clubleden een gezamenlijk Healey Plaza beschikbaar. Op zaterdag zal op circuit ‘de langste rij Healeys’ geprobeerd worden met aansluitend een parade door het dorp Zandvoort .
Zaterdagmiddag kunnen onze Healeys 20 minuten vrij rijden op het circuit.

Zaterdag vanaf 12.00 uur heeft AHOCN een deel van het strandpaviljoen van Club Nautique, vlakbij het circuit, met eigen terras en 10 ligbedden op het direct aangrenzende strand, afgehuurd voor onze leden. Borrel begint om 17:00 en om 18.30 uur is er barbecue.

Zaterdag en zondag wordt er natuurlijk ook nog geracet. Ongeveer 25 Big Healeys zullen namelijk beide dagen kwalificaties en races rijden voor de Donald Healey Memorial Trophy Race. Een waar spektakel!

Lees meer op onze pagina voor Healey Meets Zandvoort.