Twee dagen met een speciaal geprepareerde rally-auto rijden op bevroren Finse meren is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Finse rallyrijders behoren tot de wereldtop. Zij leren van jongs af aan hoe je met een auto moet slippen. In andere delen van Europa is dat gevaarlijk, maar op de bevroren Finse meren niet. Er kan bijna niets fout gaan. Bomen en lantaarnpalen staan in ieder geval niet in de weg.

Op het Finse ijs staan een aantal speciaal geprepareerde achterwiel aangedreven rallyauto’s gereed. DHC reserveert twee dagen auto’s en instructeurs voor een heuse rallyclinic. Na een korte dag vliegen naar Rovaniemi en een gezellig avondmaal wachten twee volle dagen rijdenm, glijden en driften op ijs.

vandenheuvel-clinic-on-ice

Na een korte instructie gaan we met twee man per auto de baan verkennen. Tijdens het rijden deel je de auto ook met 2 man. Twee dagen lang kan de over- en onderstuur re exen trainen en leren hoe je met een achterwielaangedreven auto dwars kan gaan om zo veiliger deel te nemen aan rally’s op de openbare weg. Een gegarandeerde onvergetelijke ervaring.

Elke avond eten we gezamenlijk in het restaurant waar we de ervaringen en sterke verhalen met elkaar kunnen delen. Diner en ontbijt in dit restaurant, op loopafstand van de accomodatie, zijn inbegrepen. Drank is voor eigen rekening.

Na deze twee enerverende dagen zal de shuttle iedereen weer terug brengen naar het vliegveld.

In het kort:

1 dag reizen naar Lapland / Finland
2 dagen rijden op de bevroren meren in een achterwiel aange- dreven auto met WK spikes die je met 2 man ‘bemant’.
1 dag terugreis

Planning:

Vier dagen in de periode van eind januari tot begin februari, dus tussen 22 januari en 5 februari 2017.
Kosten: € 2.950,- p.p. all in. (ex drank).

Lees meer en bekijk video's op onze eigen pagina over de rally clinic.

Inlichtingen en reserveren bij Rinus Sinke, dhc@healey.nl, of 06 53196210 voor een spannend verhaal.