Onze nieuwe website is nog geen maand oud en er is nog veel te doen - we zijn nog niet tevreden. Leden en bezoekers maakten al veel complimenten en we zijn ook wel trots dat al meer dan 330 leden hun wachtwoord hebben ingesteld om toegang te krijgen tot pagina's die exclusief voor leden zijn.

Wat heb je er eigenlijk aan om in te loggen als lid?

Je wordt herkend 
Je kunt je eigen gegevens in het ledenbestand inzien en aanpassen en je kunt het autoregister bekijken.
Door je profiel te beheren regel je eigenlijk dat de website jou herkent en dat je je niet steeds hoeft te identificeren. Hoeveel gemak en voordeel dat oplevert kun je lezen bij de volgende extra's.

Regel je abonnementen
Via je profiel kun je aan- en afmelden voor nieuwsbrieven. De (maandelijkse) regionale nieuwsbrieven geven nuttige informatie over activiteiten in de eigen regio en - als je wilt - over andere regio's in Nederland en Vlaanderen. Bepaal dus zelf hoe je geïnformeerd wilt worden.

Soepel inschrijven voor evenementen
Als je wil inschrijven voor een evenement hoef je niet meer zoveel informatie in te vullen, want de website kan jouw gegevens uit de adminitratie gebruiken, zoals naam, adres en woonplaats. Dat maakt inschrijven voor een evenement tot een peulenschil. Leden die niet willen inloggen kunnen wel inschrijven natuurlijk, maar dat kost dan even iets meer moeite.

Minder administratie bij het winkelenWinkelartikelen (600x347)
Winkelen in onze webshop gaat extra soepel als de website jou herkent. Je profiteert direct van kortingen voor leden, bijvoorbeeld bij aanmelding voor clubritten en bij bestellingen in de Healeywinkel.

Doe mee in het forum
Als lid staat het forum tot je beschikking. Daar kun je vragen stellen en meepraten over techniek, historie, clubaangelegenheden en activiteiten. We starten in deze nieuwe website met een schone lei, maar je mag verwachten dat het nieuwe forum een levendig medium gaat worden.

Pak die exclusieve inhoudHealey-2016-4-(214×300)
Er is een schat aan informatie die uitsluitend voor leden toegankelijk is. Denk aan artikelen uit Healey Magazine, zowel uit de index als in digitale vorm (eventueel te downloaden!). En natuurlijk zijn allerlei documenten van AHOCN en DHC, van statuten en reglementen tot agenda's en verslagen, ook exclusief voor ingelogde leden toegankelijk

AHOCN en DHC zijn levendige clubs. Gelukkig ontmoeten we elkaar in het echte leven, meestal met onze mooie Healeys. Maar door je op de website aan te melden en je ledenprofiel te beheren word je nog intensiever betrokken bij onze hobby.
Merk zelf hoe leuk dat is. Kom dus verder en treed binnen in het ledendomein van de nieuwe website!
Heb je jezelf nog geen toegang verschaft tot het ledendomein? Klik dan hier en vraag een nieuw wachtwoord aan, registreer je en geniet vervolgens van de extra's die je als AHOCN-lid verdient.

Heb je hulp nodig bij het aanmelden? Kijk dan eerst even naar de filmpjes op de website.