Op 12 November gaan we weer van start met maximaal 40 Healey’s door de nacht voor 16 uur rijden en kaartlezen tijdens de spannendste en meest uitdagende rally van de DHC, ditmaal al weer voor de 9de keer. We starten dit keer in Lauwersoog, in restaurant “Waddengenot aan Zee”,  op 12 november rond de klok van 15:00 uur en hopen iedereen op tijd te ontvangen bij de Finish op 13 november rond 08:00 uur in Ossendrecht bij de “De Volksabdij” en ontbijten daar in restaurant “De Blauwe Pauw” alwaar alle reglementair gefinishte equipes met hun veren kunnen pronken en het felbegeerde eremetaal in ontvangst mogen nemen. Op het moment van schrijven zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar door annuleringen en hebben jullie nog de gelegenheid om één van de deelnemers te worden aan dé rally van de DHC. De rally zal weer gereden worden in twee klassen, de sport en de tour, voor de tour hebben we het dit jaar iets makkelijker gemaakt zodat er wat minder tijdsdruk zal zijn. Als het jullie wens is om de lustrum-rally in 2017 te rijden dan is dit de gelegenheid om alvast in ieder geval de “DLN” te ervaren. Uiteraard roepen we alle leden en familie weer op om ons te komen aanmoedigen op een van de TC’s, die weer ruim van te voren bekend worden gemaakt via onze website, www.delangstenacht.com

Op dit moment is de route klaar en voeren we de nodige gevechten met overheden om op tijd de vergunningen binnen te hebben. Na twee regen jaren verwachten we eindelijk weer eens fatsoenlijk weer. Dus als het nog mogelijk is om in te schrijven, doe dat dan snel en anders zien we jullie graag bij een van de TC’s in dé nacht.

Met Sportieve Groet, Jetze en Wilbert

Foto's van afgelopen jaar....