2016TeunDeJong-IMOp woensdag 1 juni is Teun de Jong op de leeftijd van 67 jaar overleden.
Teun was erg actief binnen de Healeyclub. Lange tijd heeft hij met zijn “kikker” deelgenomen aan diverse ritten. Hij was een tijdje voorzitter van het bestuur van de club. Een aantal jaren heeft hij met veel enthousiasme het beheer van de winkel op zich genomen en heeft hij de regio Zuidwest opgezet. Teun was een echte automan. Hij wist ontzettend veel van allerlei automerken, autorally's en achtergronden.
Hij had grote kennis van de Healey en de geschiedenis erover. Maar ook over andere merken, met name Sovam en Pegaso wist hij te vertellen. Samen met zijn vrouw Lizzy bezocht hij vele musea, verzamelde hij veel documentatie, stond hij op autobeurzen en nam hij deel aan allerlei activiteiten. Teun werd betrokken bij het samenstellen van autoboeken en hielp bij de club en Healey Museum.
Teun was een markante man die op een veel te jonge leeftijd is overleden.
Wij wensen Lizzy en zijn familie heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.
Kees Quaijtaal