De laatste dag, zaterdag 10 mei. De eerste Austin Healey uit 1962 met nr 13, die doorkwam bij de controle in Thorn (Midden-Limburg) was die met Jetze Visser en Paul Mol. De laatste proef was net gereden en van hier af is de Tulpenrally geneutraliseerd. Dus zonder gevaar voor strafpunten rijden naar het eindpunt in Noordwijk. Jack Hoogland verwelkomt daar Jetze als een

vriend van het Healey Museum. De rode Healey uit 1957 nr 6 met aan boord Jan en Kees Vaandrager, gevolgd door de Healey nr 11 uit 1960 met Rob Mühring en André Kivits. De groene Healey uit 1958 met hardtop nr 8 rijdt met Cor Lokker en Wilko Vaandrager. Na een uurtje in de stromende regen wachten verschijnen daar dan eindelijk onze voormalige winnaars met hun Healey uit 1957 nr 5, Rinus Sinke en Bart den Hartog. Kletsnat kunnen wij toeschouwers weer naar huis.

Meer informatie is te vinden op facebook, en op www.tulpenrally.nl