Heet, Heter, Heetst. Zo laat het fantastische evenement zich het beste beschrijven in 2010.  De deelnemers aan Healey Meets Le Mans op de bloedhete camping en de deelnemers aan de race hebben genoten van dit evenement en geleden

onder temperaturen tot en met 37 graden. De temperatuur in de race Healeys liep op tot wel 65 graden boven nul! Raad eens hoe je je voelt na een enerverende race over het 13 km lange circuit met een topsnelheid van rond de 250 km per uur op

de rechte stukken. De stemming was bij iedereen echter immer opperbest. Een uitgebreid verslag van onze belevenissen komt in het volgende Healeyblad, maar spectaculaire plaatjes van onze race Healeys willen wij u niet onthouden.

Alle prachtige foto’s zijn gemaakt door onze huisfotograaf Ivo Visser. Geniet van de series spectaculaire foto’s. Op deze foto’s zijn vooral te zien de Primrose Yellow Sinke Healey no. 64, bestuurd door Jaap en Rinus Sinke (vader en zoon) met enkele prachtige “slides”en gloeiende voorschijven, de Cellulose Blue 54 FAC no. 60, bestuurd door JetZe Visser en Hans van de Kerkhof  en de wereldberoemde ex. John Chatham workscar no. 45 bestuurd door Christiaen van Lanschot en Karsten Le Blanc.

Kijk binnenkort ook op www.healeymeetslemans.nl voor mooie foto’s en incar beelden over het razendsnelle circuit vanLe Mans. De gemiddelde snelheid tijdens een snelle lap van 5:21.00 was boven de 151 km. per uur.

De uitslagen van de Austin Healeys 3000 MK I en II  in grid 3 na 3 races van 43 minuten waren als volgt:

1 ste plaats : Maserati Birdcage

2 de plaats  : Lotus 15

3 de plaats :  Lotus 15

4 de plaats : Aston Martin DB 4 GT

5 de plaats : Lister Costin Jaguar

6 de plaats :  64 Austin Healey 3000 MK I ,Sinke Healey, Rinus en Jaap Sinke 11:38.039 van de winnaar.

10de plaats : 37 Austin Healey 3000 MK II Eric Perou en Mano Stoppani

13de plaats:  45 Austin Healey 3000 MK I, DD300, Christiaen van Lanschot en Karsten Le Blanc

17de plaats : 60 Austin Healey 3000 MK II, 54 FAC, Jetze Visser en Hans van de Kerkhof

19de plaats:  61 Austin Healey 100/6, workscar TON, Tim Rogers en David Smithies

38ste plaats: 70 Austin Healey 3000MK I, Ludovic Caron

56 ste plaats: Austin Healey Sprite, Didier Marty

De volledige uitslagen zijn te vinden op www.lemansclassic.com  onder de button Results.

Informatie en vragen per email aan Rinus Sinke  rinussinke@planet.nl