Te koop:

Austin Healey MkIII, Ph2, Serie 1, bouwjaar l964

1998 Body-off restauratie.
2003 Motor revisie + nieuwe bladveren
2010 Carrosserie grondig bijgewerkt. Delen zijn door een plaatwerker beter passend gemaakt en daarna door een professionele spuiter in de juiste kleur gespoten.Chromewerk is daar waar nodig vervangen of opnieuw verchroomd.
2011 Vervangen voortrein rubbers, fusee en antirolbar.
2012 CSI electronische ontsteking ingebouwd (mechanische ontsteking als reservedeel)
2012 Nieuwe voorbanden, Vredestein Classic.
2013 Uitlaatsysteem vervangen (m.u.v. flex. pijpen) door roestvrijstalen uitlaat.(RVS flex. pijpen worden los bijgeleverd)

Enkele gegevens:

Alu Carterbak, Nieuwe backplate, Oliefilter conversie, Wisselstroom dynamo, Verstelbare stuurkolom, Zwart leren interieur, Zwart stoffen kap, Tonneaucover (zwart, geen stoffen), Schakelaar voor overdrive op versnellingspook, 3-punts veiligheidsriemen (rolautomaten), Diverse extra meters, Ventilatieroosters in de voorschermen, Chromen spaakwielen (72 spaaks), Chromen badge bar en Lucas schijnwerpers, Chromen Kofferrek (niet gemonteerd)

*) De Halda tripmaster is niet bij de koop in begrepen

De complete body-off restauratie is gedocumenteerd middels rekeningen en foto rapportage. Vraagprijs 59.500 Euro.  Serieuze interesse?  Voor meer info, mail: Bert van Apeldoorn (apd-goor@caiway.nl) of Gerrit Frieman (ghfrieman@hotmail.com)