Verslag 3 Landen Tour  19-5-2012

Na de datum van de start wel 3 keer te hebben gecheckt zijn Gijs (mijn bijrijder) en ik op 15 mei naar het Vaals getogen. Ik vermeld dit even aangezien wij vorig jaar een dag te vroeg zijn gearriveerd en er voor de volgende dag geen hotelkamer in de wijde omtrek meer beschikbaar was en wij gedwongen waren onverrichter zake weer terug te keren. Dit zou ons dit jaar niet gebeuren. Vandaar ons vertrek op 18.5.12. Enschede is namelijk een eind en wij hadden op deze manier de gelegenheid mijn dochter en schoonzoon ( Liesbeth en Frank Smulders) in Eindhoven (Acht) te bezoeken.

De rit onderweg was prachtig en tot Vaals reden wij met open kap.
Na het inchecken in het hotel Kasteel Bloemendal hebben wij in Vaals direct een terras op gezocht en ons een paar grote pilsen besteld. Heerlijk bij zo'n temperatuur. Na heerlijk te hebben gegeten zijn wij op tijd naar bed gegaan om op 19.5.12 fris aan de start te kunnen verschijnen. Wij hadden er zin in na zo'n debacle als vorig jaar. Gijs was in goede doen en als bijrijder is dat heel belangrijk. Het weer was tevens fantastisch, de rit was wonderschoon en de afwisseling in natuur was adembenemend. Alle ingrediënten waren dus aanwezig voor het slagen van deze rally. Deze factoren zijn dan ook belangrijk geweest voor het feit dat wij in de prijzen zijn gevallen en ik door Guus en Harry werd aangewezen om hiervan een klein verslagje van te maken.

%image_alt%

Dit is nu al weer de derde keer dat wij hebben meegereden en Gijs en ik zijn zeker van plan dit voor de komende jaren te herhalen.
Wij willen de zuid-zuid organisatoren nogmaals hartelijk bedanken en natuurlijk ook voor de fles wijn die wij, als 2e prijs mochten ontvangen.
Of was die wijn bedoeld om die inspiratie op te doen tot het (verplichte!) schrijven van dit verslag?

Dames en Heren van zuid-zuid reken maar vast op onze komst op 11 mei volgend jaar!

Gerard Kraaijenzank en Gijs Frankenhuis, de winnaars van de 2e prijs 3LT 2012

%image_alt%